Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

♡ Ολόσωμα μαγιό 2013 ♡

                     
                   Φέτος η μόδα στα μαγιό επιτάσσει κάτι σέξι.Σε πολλές πασαρέλες οι κοπέλες εμφανίστηκαν με εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό.Το σέξι όπλο της παραλίας το 2013 είναι το μαγιό Μοnokinis.Toνίζει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας και δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο.Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να τραβήξετε τα αντρικά βλέμματα πάνω σας δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα τέτοιο ιδιαίτερο μαγιό.
             Οι διάσημες σταρ του Hollywood ως ακόλουθοι πιστοί των τάσεων της μόδας έσπευσαν να αγοράσουν τα μαγιό monokinis όπως η Paris Hilton η Kim Kardashian και το γνωστό μοντέλο από τη Victoria Secret η Miranda Kerr.
           Τα συγκεκριμένα μαγιό κάνουν το σώμα πολύ ελκυστικό καθώς αναδεικνύει τα γυναικεία χαρίσματα του γυναικείου σώματος όπως το στήθος και την κοιλιά.Kατά την γνώμη μου ένα τέτοιο μαγιό ταιριάζει σε κοπέλες με καλλίγραμμο σώμα που θέλουν να τo αναδείξουν!!

                          




     Οι υπόλοιπες που δεν έχουν τέτοιο σώμα μην απογοητεύονται.(Ούτε και εγώ το έχω ).
Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε τι σώμα έχετε δηλαδή...
                         
                                 
    και στη συνέχεια επιλέγετε το μαγιό που σας αρέσει!!
Σώμα αχλάδι: Αυτό σημαίνει πως έχετε στενό στήθος και πιο μεγάλη περιφέρεια. Το σημαντικό εδώ είναι να τραβήξετε την προσοχή από την περιφέρεια σας. Επιλέξτε το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές. Έτσι δεν θα πιέζεται η περιοχή και θα έχει ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα. Επιλέξτε κάτι πιο εντυπωσιακό για το πάνω μέρος, εάν βέβαια δεν έχετε μεγάλο στήθος, ώστε να τραβήξετε το ενδιαφέρον εκεί.

Σώμα μήλο: Εδώ το σώμα χαρακτηρίζεται από την έλλειψη μέσης και συνήθως τα πιο αδύνατα πόδια. Για αυτό πρέπει να βρείτε ένα μαγιό που τονίζει την μέση είτε μέσα από το κόψιμό που έχει, είτε μέσα από τα σχέδια στο ύφασμα. Προσπαθήστε το μαγιό σας να έχει θηλυκά στοιχεία.

Σώμα κλεψύδρα: Τονισμένη μέση, ζουμερό στήθος και θηλυκή περιφέρεια. Είναι το πλέον μεσογειακό σώμα γεμάτο καμπύλες. Σε αυτό το σώμα ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα και εξαρτάται πιο σημείο θέλετε να τονίσετε. Εάν έχετε κανονικό στήθος, επιλέξτε ένα τριγωνικό μπικίνι, ένα έχετε μεγάλο στήθος, φροντίστε το πάνω μέρος να σας στηρίζει καλά, ενώ εάν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά μπορείτε να επιλέξετε ένα μαγιό που είναι πιο παρτό στα πλάγια.

Σώμα plus size: Το πιο σημαντικό εδώ είναι η αγορά του σωστού νούμερου μαγιό. Ούτε πολύ στενό, ούτε πολύ φαρδύ. Επιλέξτε ολόσωμα μαγιό με ίσως γεωμετρικά σχέδια ώστε να υπογγραμίζουν σημεία του σώματος σας, π.χ. ένα μαύρο μαγιό με λευκό κόψιμο στη μέση. Επιλέγεται μαγιό που καλύπτουν την κοιλιά,έχουν καλό κράτημα όπως π.χ. ένα μαγιό κορσές ή ένα μαγιό- top, δεν κάνουν το σώμα να ασφυκτιά, έχουν μέτριο κόψιμο στο κάτω μέρος και ισορροπήστε την εμφάνιση με εντυπωσιακά μεγάλα καπέλα.

Αθλητικό ή τριγωνικό σώμα: Μεγάλες πλάτες , μικρό στήθος, στενή λεκάνη. Για να φέρετε ισορροπία και να κάνετε το σώμα να δείχνει πιο θηλυκό επιλέξτε ένα μαγιό με κορδονάκι και έντονα χρώματα ή σχέδια και στο πάνω μέρος ένα στράπλες μαγιό ή ένα τριγωνικό μαγιό με ενίσχυση.

Μεγάλο στήθος: Η σωστή στήριξη και η σωστή κάλυψη του είναι βασικά στοιχεία εδώ ώστε να μην δείχνει το αποτέλεσμα φθηνό και υπερβολικό. Επιλέξτε μαγιό με μπανέλα και εκείνα που έχουν τιράντες γιατί κρατάνε καλύτερα το βάρος ενός μεγάλου στήθους.

Μικρό στήθος: Τα τριγωνικά μαγιό είναι η καλύτερη επιλογή. Προτιμήστε εκείνα με ενίσχυση αλλά και φροντίστε να έχουν σχέδια ή κοψίματα που θα δείχνουν την περιοχή πιο πλούσια.

                              
   





Μην ξεχνάτε πως είμαστε όλες όμορφες και δεν έχει σημασία τι σώμα έχει η κάθε μια.Πρέπει να το αγαπάμε ακόμα και με τις ατέλειες που έχει.Πρώτα πρέπει να αρέσουμε στον εαυτό μας και ύστερα στους άλλους..♡ 
Ελπίζω να σας άρεσε!!φιλάκια!!
                             

8 σχόλια:

  1. Όμορφες συμβουλές και φώτο!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Ελενα! Πολυ καλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα μαγιώ! Πολύ καλή ανάρτηση! Να τολμήσω να σου πώ οτι αυτό το κοριτσάκι κατω αριστερά, όσο γλυκό και αν είναι εμποδίζει την αναγνωση της αναρτησης σου και αυτό είναι λίγο κουραστικό!
    Υπέροχο Blog κατα τα άλλα.Καλή αρχή!
    φιλια
    Μαιρη

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή