Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ακμή;Όχι πια!!



      Γεια σας!!Σήμερα θα σας πω ένα μυστικό για να εξαφανιστεί η ακμή από το προσωπό σας!
Τα πρώτα σπυράκια εμφανίζονται κυρίως στην εφηβεία και ταλαιπωρεί πολύ κόσμο.Η ακμή μπορεί να είναι είτε ήπια είτε να καλύπτει όλο σας το πρόσωπο.Το πιο σημαντικό είναι να μην τα πειράζετε και να κρατάτε όσο πιο καθαρή γίνεται την περιοχή και να αποφεύγετε το πολύ makeup,γιατί επιβαρύνεται την κατάσταση σας!
                              
   Επειδή έκανα αυτή τι μάσκα και έμεινα πολύ χαρούμενη σκέφτηκα να σας το πω για να το δοκιμάσετε.Θα χρειαστούμε 3 κουταλιές της σούπας μέλι και λίγη κανέλα,τα ανακατεύετε και έτοιμο!!!Εγώ το έβαζα στο προσωπό μου 2 φορές την βδομάδα για μισή ώρα,βέβαια εσείς μπορείτε να το κρατήσετε όσο θέλετε.Δεν είχα σκεφτεί να κάνω αυτό το post αλλιώς θα σας έδειχνα φωτογραφίες πριν και μετά.

 Το μέλι έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και χρησιμοποιείτε για δερματικές ασθένειες. Χύνοντας μέλι πάνω σε πληγές ή εγκαύματα αποτρέπει τη μόλυνση και προωθεί την επούλωση.


           Η κανέλα δρα θεραπευτικά κατά της ακμής, καθώς σταματά τη δράση των βακτηριδίων που την προκαλούν, ενώ μειώνει την ερυθρότητα και αποκαθιστά την υγρασία του δέρματος.

Ελπίζω να σας βοήθησα!!Εαν το κάνετε και εσείς θέλω να μου πείτε τα αποτέλεσματα που είχατε!



                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου