Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες και ποιές μάσκαρες χρησιμοποιώ!



      Γεια σας κορίτσια!
   Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα αγαπημένο μου κομμάτι και φυσικά εννοώ τις βλεφαρίδες.Τα μάτια αποκαλύπτουν πολλά και είναι ένα από τα σημεία που ένας άντρας σε μια γυναίκα.
   Μπορεί να έχετε κάνει το πιο υπέροχο και δύσκολο μακιγιάζ αλλά χωρίς μάσκαρα δεν ολοκληρώνεται τίποτα καθώς μια μάσκαρα τονίζει το βλέμμα.
   Υπάρχουν γυναίκες που είναι πολύ τυχερές,γιατί έχουν πολύ μακρίες,πυκνές και με καμπύλη βλεφαρίδες όπως εγώ και υπάρχουν άλλες που έχουν κοντές,ίσιες και χωρίς όγκο βλεφαρίδες,παρόλα αυτά ευτυχώς υπάρχουν πολλές μάσκαρες ανάλογα με το τι τύπο βλεφαρίδων έχετε και ανάλογα με το  που σας αρέσει.
                                            




                                             

            ♥ Οι μάσκαρες που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο είναι της maybelline η the one by one.

     Είναι πολύ καλή μάσκαρα και αξίζει να την δοκιμάσετε,μόνο με μια στρώση θα έχετε πολύ μήκος και εαν πιο πολλές θα γίνουν οι βλεφαρίδες σας πολύ πυκνές σαν ψεύτικες δηλαδή.Ξαβάφετε πολύ εύκολα χωρίς να τρίβετε συνέχεια τα μάτια σας και εγώ την αγόρασα 9.90!!
   χρησιμοποιώ την αγαπημενή μου Black drama πάλι από maybelline
                                     
   Tη συγκεκριμένη την φοράω στην πρώτη φωτογραφία!Είναι μια από τις καλύτερες,δίνει τρομερό όγκο και μάυρο χρώμα.Δείτε την φωτογραφία και πείτε μου πιστεύετε πως φοράω μάσκαρα;ή ψευτικές βλεφαρίδες;
    Κάποιες φορές όταν δεν χρησιμοποιώ της maybelline,γιατί σιγά σιγά μου τελειώνει βάζω της essence μια καινούργια την lashes go wild,νομίζω πως δεν θα είναι στην μόνιμη σειρά οπότε εαν θέλετε μια ακριβώς ίδια με της maybelline πάτε να την πάρετε.Μπορεί τα βουρτσάκια να μην μοιάζουν αλλά και η δυο δίνουν τρομερό όγκο και έντονο μάυρο χρώμα και αφήνει τις βλεφαρίδες πολύ μαλακές και κάνει 3+ ευρώ!!
                                           

 Τώρα για το πως θα τις κάνετε πιο δυνατές.Υπάρχει σε κάθε κουζίνα και χρησιμοποείτε στις σαλάτες..Ναι σωστά καταλάβατε το ελαιόλαδο.Το ελαιόλαδο βοηθάει παντού και για να μεγαλώσουν τα φρύδια σας πιο γρήγορα και για να δυναμώσουν και να μακρύνουν οι βλεφαρίδες σας και εαν έχετε πιτυρίδα  και εαν αφυδατώνεστε στη ζώνη ''T'' όπως εγώ.Για 20 μέρες βάλτε κάθε βράδυ και κοιμηθείτε με το ελαιόλαδο και πιστεύω πως θα δείτε διαφορά.

             

Ελπίζω να σας άρεσε!!!
                                                      


                                                  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου